Meteor Commerce Sombor

KOOPERACIJA

Ugovaranje proizvodnje

Već duž i niz godina kompanija Meteor – Commerce se bavi ugovaranjem I finansiranjem poljoprivredne proizvodnje sa poljoprivrednim gazdinstvima i individualnim poljoprivrednim imanjima. Ovakvim poslovanjem naši kooperanti mogu obezbediti najpovoljnije uslove za nabavku repromaterijala, ali i najsigurniji način za skladištenje svojih poljoprivrednih proizvoda u našim skladišnim prostorima.

Samim ugovaranjem poljoprivredne proizvodnje sa Meteor Commerce-om naši kooperanti mogu očekivati:

N
Avansiranje isporukom najkvalitetnijeg semena, zaštitnih sredstava I veštačkih đubriva;
N
Savete u vezi pravilne primene gore navedenih proizvoda sa ciljem postizanja maksimalnih efekata;
N
Praćenje useva I garantovani otkup poljoprivrednih proizvoda sa cele ugovorene površine, u period berbe;

Svi naši kooperanti imaju mogućnost da sa nama ugovore poljoprivrednu proizvodnju za neke od sledećih kultura:

N
Ječam
N
Pšenica
N
Suncokret
N
Soja
N
Kukuruz

Bitno je napomenuti da je sav reporomaterijal koji plasiramo ka našim kooperantima vrhunskog kvaliteta I pristiže od renomiranih domaćih I stranih proizvođača.

Ukoliko žele naši kooperanti imaju mogućnost osiguranja sopstvenih useva od vremenskih nepogoda po najpovoljnijim cenama na tržištu, što im po ovim nestabilnim vremenskim uslovima obezbeđuje miran san i sigurnu zaradu.

Kontakt osoba:
Damir Bjedov – Šef veleprodaje i kooperacije
damir.bjedov@meteorkomerc.com
+381 (0)63/10-89-787

Kontakt osoba:
Vatroslav Drobilović – Direktor logistike i tehnički direktor
vatroslav.drobilovic@meteorkomerc.com
+381 (0)63/10-89-650

Skladištenje

Skladištenje poljoprivrednih proizvoda je važna stavka u proizvodnji žitarica. Pored toga što je ovaj proces veoma bitan za svakog poljoprivrednika ono predstavlja veoma složen i odgovoran zadatak i za nas kao kompaniju. U sam posao skladištenja spadaju svi procesi upravljanja zrnom počevši od prijema gde je od izuzetne važnost uraditi kvalitetnu analizu kvaliteta i kvantiteta. Nakon samog prijema poljoprivrednih proizvoda stupa na snagu proces čišćenja zrna od stranih primesa pa zatim sušenje i skladištenje.
Da bi kompanija Meteor Commerce održala kvalitet skladištenja svi njeni skladišni kapaciteti, od preko 50.000t, budu pripremljeni za skladištenje pre samog početka prijema. To naravno podrazumeva higijenu skladišnih prostora i transportnih puteva na najvišem mogućem nivou.
Dezinfekcija i deratizacija su obavezan deo tog procesa.

Od krucijalnog značaja je i to što kompanija Meteor Commerce vrši konstantan monitoring i kontrolu uskladištenog zrna u cilju očuvanja kvaliteta i stvaranja optimalne sirovinske baze za prerađivačku industriju kao i stvaranje krajnjeg ekonomskog efekta u smislu postizanja što bolje cene prilikom prodaje.

Poljoprivredni proizvodjači koji skladište svoje poljoprivredne proizvode u skladišnom prostoru Meteor Commerce-a mogu biti sigurni da će do konačne isporuke roba zadržati svoj kvalitet i kvantitet, jer se po potrebi radi i eleviranje zrna uz eventualno dodatno čišćenje i fumigaciju. Kompanija Meteor Commerce se nalazi i u sistemu robnih rezervi, što znači da smo stekli sve neophodne uslove kako bismo postali ovlašteni skladisteri za prijem kukuruza i pšenice za Republičku direkciju robnih rezervi na teritoriji zapando-bačkog okruga.

Otkup

Tokom čitave godine vršimo otkup sledećih ratarskih kultura: ječma, pšenice, uljane repice, kukuruza, soje i suncokreta i to po najpovoljnijim tržišnim uslovima.
Lokacije na kojima vršimo otkup su uvek tako logistički rasporedjene da našim kooperantima obezbedjuju najniže moguće transportne troškove.
Isplata za otkup žitarica se vrši odmah nakon obračuna.

Kontakt osoba:
Dajana Šekuljica – Šef odeljenja nabavke
dajana.sekuljica@meteorkomerc.com
+381 (0)63/10-89-635

Naši partneri

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis egestas id nunc at suscipit. Quisque a laoreet metus, non vulputate leo.